Szállitás & fizetés - Glamdays.hu

Szállitás & fizetés

Szállítási információ:

A házhozszállítási partnerünk a GLS. Amennyiben Neked úgy kényelmes, dönthetsz a csomag házhozszállítása mellett, vagy kérheted egy GLS átvételi pontra is. Amint a GLS átvette a csomagot a Glamdays.hu-tól, kapsz egy e-mailt a GLS-től, melyben megadják a csomag nyomonkövetési számát. 

Amennyiben a GLS Pickuppont választod, a csomag a megrendelést követő munkanapon kerül átadásra a GLS, és általában 1-2 munkanapba telik elérnie a szállítási címedhez legközelebbi átvételi pontot. 

In case of any delivery outside Hungary, we can only accept prepayment through one of the credit card options.
If you live in Romania or Slovakia, you can request the package with GLS. If you would like to order to any other country, please contact us and we will send you a unique offer.

Fizetési információ:

Fizethetsz VISA vagy Mastercard bankkártyákkal, aminek a feldolgozásához a Barion biztonságos fizetési rendszerét használjuk.

Utanvét készpénzben/bankkártyá is tudsz fizetni (390 ft.).

Visszatérítési policy:

14 napon belül visszaküldheted a megvásárolt terméket. A szállítási díj 790 Ft Amennyiben a megrendelt termék méretben, színben, stb. nem felel meg az elvárásnak, úgy 14 nap áll rendelkezésre a visszaküldésre. A termék árának visszatérítése bankszámlára történő utalással történik.  Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pontos utasításokért. Csak a nem használt, eredeti állapotban lévő, érintetlen címkéjű termékeknek a visszaküldését tudjuk elfogadni.